El Museu

El Museu de l'Aquarel·la és una col·lecció pública d'aquarel·les que neix l’any 1989 amb la donació per part del pintor J. Martínez Lozano d'un centenar d'aquarel·les a l'Ajuntament de Llançà.
L’Ajuntament de Llançà, en agraïment a tota aquesta aportació cultural al llarg de tants anys, així com també en agraïment a la donació d’obres realitzades per l’artista crea el Museu de l’Aquarel•la – J. Martínez Lozano per tal de deixar constància pel present i pel futur de seva obra i el seu nom.
La voluntat del fundador Josep Maria Martínez Lozano, en el moment de fer la donació, és la de dotar a Llançà d’un patrimoni artístic únic fins al moment a Europa i per tant atorgar a Llançà i a l’aquarel·la un protagonsime simbiòtic amb l’objectiu de promocionar i donar la importància i prestigi que es mereixen ambdues parts.
En l'actualitat el Museu de l'Aquarel·la disposa de 193 aquarel·les en el seu fons, la col·lecció és cada any una mica més gran fruit de les donacions i adquisicions que es realitzen per tal de seguir potenciant aquest santuari de l’aquarel·la.
Les finalitats del Museu de l’Aquarel·la, són:
• Protegir el bon nom i l’obra del seu fundador: J. Martínez Lozano
• Difondre i promocionar el seu fons d’art així com els artistes representats
• Potenciar i protegir la tècnica pictòrica de l’aquarel·la 

 

 

 

 

 

 

Actualitat

Anterior Següent

23-07-2020

Èxit d'unes activitats per un Sant Jordi de Juliol.

Escola d'Art

Anterior Següent